Lukk søk

Kurs: Drift av gjenvinningsstasjoner

Kurset Drift av gjenvinningsstasjoner passer for driftsbetjenter, formenn, driftsledere og andre som har sitt virke i tilknytning til gjenvinningsstasjoner. Kurset passer også for alle andre som må svare på avfallsfaglige spørsmål fra kundene.

Beskrivelse
Program

Ved bestilling av hotellrom legg inn følgende informasjon: Quality Airport Hotel Gardermoen , dato og bookingkode «AVFALLNORGE» ved følgende link: https://www.nordicchoicehotels.no/?gclid=EAIaIQobChMI77qY7NmH5gIVC8KyCh2bPQ47EAAYASAAEgJ6YvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Rommene holdes frem til 3 uker før kursdato, etter det er ikke deltakerne garantert rom til avtalt pris.


Kravene som stilles til gjenvinningsstasjoner i dag er svært omfattende. ansatte i alle funksjoner må forholde seg til nokså kompleks drift der myndighetskrav, HMS, kundebehandling, bruk av maskiner og annet driftsutstyr og krav til effektiv drift skal kombineres med det avfallsfaglige og en god miljøprofil.

I dette kurset tar vi for oss alle disse aspektene og over to dager vil kursdeltakerne tilegne seg kompetanse som fører til at man har en helhetlig forståelse sv gjenvinningsstasjonenes funksjon samtidig som man får et grunlag for å utføre de daglige driftsoppgavene på en god og miljøriktig måte.

Det er ikke oppført et program enda eller kurset / arrangementet har ikke et spesifikt program