Årskonferansen 2021 - informasjonsmøte for utstillere

Avfall Norges årskonferanse går av stabelen 9. juni 2021. Konferansen vil bli heldigital, og blir et samarbeid med eventbyrået Gyro og Myonevent. Nå er mange utstillere på plass, men vi inviterer igjen disse og tidligere utstillere til en presentasjon av hvordan dere kan delta som utstiller, bruke plattformen og skape engasjement rundt utstillingen deres også før konferansen. Vi tar også i mot innspill og forslag i møtet.


Beskrivelse
Program
Foredragsholdere

Vår digitale plattform gir gode muligheter for å presentere egne produkter og tjenester, fremme merkevarer, samt komme i dialog med besøkende før, under og etter konferansen.

Vi vil på informasjonsmøtet presentere våre løsninger og tilbud. Vi håper du vil bli med og få ny inspirasjon og informasjon om nye muligheter for digital markedsføring!

Tirsdag 23. mars

09.00–09.10

Foredragsholder: Kåre Fostervold - Direktør samfunnskontakt, Avfall Norge

Kort informasjon om årskonferansen, program og utstilling

09.10–10.00

Foredragsholder: Kåre Fostervold, - Direktør samfunnskontakt, Avfall Norge | Anita Hessen, Rådgiver, Gyro | Vilde Nilsen Rådgiver, Myownevent

Vi viser hvordan den digitale plattformen fungerer, og hvilke muligheter den gir for å markedsføre din bedrift/produkt på årskonferansen

Kåre Fostervold

- Direktør samfunnskontakt, Avfall Norge

Kåre har 20 års erfaring fra politikken, som lokalpolitiker, stortingsrepresentant og statssekretær. For øvrig har han lang erfaring fra energibransjen. Han har vært ansatt i Avfall Norge siden 2020.

Anita Hessen

Rådgiver, Gyro

Vilde Nilsen

Rådgiver, Myownevent