Virkemiddelapparatet med fokus på det regionale

De to første fredagene i januar blir vi bedre kjent med virkemiddelapparatet. Denne uken er fokuset rettet mot regionale og kommunale virkemiddler.

Beskrivelse
Program
Foredragsholdere

08.30–08.35

Velkommen

Foredragsholder: Nancy Strand Seniorrådgiver, Avfall Norge

08.35–08.55

Foredragsholder: Alfred Øverland , Innovasjon Norge

Alfred Øverland forteller hvordan man skal gå frem for å få realisert sine prosjekt. Som innovasjonsrådgiver for Innovasjon Norge i Møre og Romsdal deler han sine erfaringer rundt samarbeid mellom de ulike virkemiddelapparatene regionalt, om prosjekter i bransjen har har hjulpet med å realisere og hvilke tjenester de kan tilby.

08.55–09.10

Foredragsholder: Sissel Kristin Hoel, Fagleder StartOff, DFØ | Christine Kihl Seniorrådgiver, DFØ

DFØ forteller om Start-off som virkemiddel og noe om de andre tjenestene DFØ har på grønne anskaffelser.

09.10–09.25

Erfaringer hos BIR

Foredragsholder: Emilia Hamarsland Bjånes Rådgiver, BIR AS

Nancy Strand

Seniorrådgiver, Avfall Norge

Nancy Strand er seniorrådgiver i Avfall Norge og jobber med flere fagområder. Hun er særlig engasjert i å styrke bransjens kompetanse gjennom forskning, utvikling og innovasjon, og ikke minst rekruttere nyutdannede gjennom REdu-programmet. Nancy representerer Avfall Norge i styret i ISWA, International Solid Waste Association. Hun er utdannet innen ressursforvaltning og økonomi og har jobbet med avfall, gjenvinning og miljøspørsmål i en årrekke.

Alfred Øverland

Sissel Kristin Hoel

Fagleder StartOff, DFØ

Christine Kihl

Seniorrådgiver, DFØ

Emilia Hamarsland Bjånes

Rådgiver, BIR AS

Emilia er rådgiver på utviklingsavdelingen i BIR AS (hvor hun har jobbet siden slutten av 2019) og er ansvarlig for å følge opp og ha oversikt over alle prosjekter som mottar offentlig støtte i konsernet. Utdannet sivilingeniør i miljøfysikk og fornybar energi på NMBU.