En samlet bransje til Strandryddeuken 2018

Avfall Norge, Norsk Industri, MEF og KS Bedrift oppfordrer medlemmer innenfor avfalls- og gjenvinningsbransjen til å aktivt involvere seg gjennom å tilby sin kompetanse og tjenester i forbindelse med Strandryddeuken.
Av: Sara Wilsgaard | Publisert: 6. mars 2018 | Fagområde: Marin forsøpling

Oppfordrer hele bransjen til å delta!

Avfall Norge oppfordrer alle avfalls- og gjennvinningsselskaper om om å ta imot og/eller tilby transport av marint avfall kostnadsfritt for ryddere under Strandryddeuken 2018. 

Strandryddeuken 30. - 6. mai er en årlig nasjonal dugnad i regi av Hold Norge Rent. Flere tusen frivillige rydder strender, men også elver og innsjøer, for avfall på avveie over hele landet. 

I år dekker NRK denne nasjonale dugnaden i flere medier, og det ventes rekordoppslutning på rundt 100 000 ryddere. Den økte oppmerksomheten knyttet til plast på avveie og ellers marin forsøpling, krever at avfalls- og gjenvinningsbransjen håndterer over 2000 tonn avfall fra disse ryddeaksjonene. 

En samlet bransje

Avfall Norge, Norsk Industri, MEF og KS Bedrift oppfordrer medlemmer innenfor avfalls- og gjenvinningsbransjen til å aktivt involvere seg gjennom å tilby sin kompetanse og tjenester i forbindelse med Strandryddedagen. Vi ønsker å sikre at avfallsbransjens innsats synliggjøres nasjonalt, regionalt og lokalt ved bruk av Ryddeportalen som viser mottakssteder i eget ryddekart

Vi oppfordrer foretak i avfalls- og gjenvinningsbransjen som ønsker å ta imot og/eller tilby transport av marint avfall kostnadsfritt for ryddere til å gi tilbakemelding om det HER

Selskapene kan få kostnader refundert av Refusjonsordningen gjennom Hold Norge Rent. 

Vi håper dere er klare til innsats. 

Kontakt oss

Sara Wilsgaard

Medlemsansvarlig
Avfall Norge
Ansvar: Nettsider, medlemskommunikasjon, CRM, Årskonferansen
Telefon:  95707878

Relaterte artikler

Se flere nyheter

Se flere nyheter