Hva bør Avfall Norge prioritere i 2022?

Avfall Norge har sendt ut en spørreundersøkelse til medlemmer som betaler prosjektkontingent for å be om innspill til hvilke prosjekter og aktiviteter som bør prioriteres for 2022. Det er fortsatt mulig å tilslutte seg prosjektkontingenten og gi sine innspill.

Av: Avfall Norge | Publisert: 24. januar 2022

Medlemmer som betaler prosjektkontingent til Avfall Norge får anledning til å være med på å å påvirke hvilke aktiviteter og prosjekter som skal prioriteres for 2022. Det ble i forrige uke sendt ut en undersøkelse til alle hovedmedlemmer som betaler prosjektkontingent.

Viderefører satsingsområdene

Styret har besluttet at de faglige satsingsområdene ReThinking Waste, DigsIT og Bransjeløftet skal videreføres ut 2022. Det betyr at prosjektene som skal gjennomføres fortrinnsvis skal tilhøre ett av disse satsingsområdene. I spørreundersøkelsen som ble sendt ut forrige uke ber vi om tilbakemelding på alle disse tre områdene slik at vi kan hensynta innspillene i arbeidet med Avfall Norges handlingsplan for 2022.

Du kan lese mer om satsingsområdene våre her.

Flere etterspør ombruk

Avfall Norge har gjennom dialog med medlemmer oppfattet at flere etterspør prosjekter blant annet innen ombruk, bærekraftsrapportering og økt standardisering. Gjennom medlemsundersøkelsen ønsker vi å kartlegge interesse for nye fagområder samt videreutvikling av fagområder og prosjekter vi allerede er i gang med. Vi ønsker også innspill på andre områder.

Utvikling av møteplasser og næringspolitisk arbeid

En viktig del av Avfall Norges medlemstilbud er møteplassene våre som inkluderer fagseminarer, ulike webinarer, kurs og Årskonferansen. Noe av prosjektkontingenten brukes også til å utvikle møteplassene våre slik at de treffer dere medlemmer best mulig.

Vi ser også at en økende del av medlemmene våre er opptatt av at Avfall Norge jobber næringspolitisk. Det innebærer både et langsiktig arbeid med rammebetingelser, men også å følge opp mer dagsaktuelle saker som berører bransjen.

Om prosjektkontingenten

  • Prosjektkontingenten er et årlig bidrag fra hovedmedlemmer til relevante og viktige prosjekter og aktiviteter i Avfall Norges regi
  • Medlemmer som betaler prosjektkontingent får være med å prioritere hvilke prosjekter og aktiviteter Avfall Norge skal fokusere på
  • Prosjektkontingenten fastsettes av styret ut i fra virksomhetens medlemskontingent.
  • Medlemmer som ikke betaler prosjektkontingent kan engasjere seg direkte i enkeltprosjekter. Dette gjelder også tilhørende medlemmer og samarbeidspartnere.


Ikke fått tilsendt undersøkelsen? Ta kontakt med sara@avfallnorge.no

----

Er du medlem og ønsker å vite mer om prosjektkontingenten?


Ta kontakt med oss!