Hvem vinner årets utstillerpris?

Et femtitalls utstillere vil vise seg frem i messehallen under Årskonferansen 2023 - en av dem blir vinner av utstillerprisen.

Av: Stine Thorp | Publisert: 8. august 2023

Årskonferansen 2023 går av stabelen på Hellerudsletta 5.-7. september, og er den viktigste møteplassen for gjenvinningsbransjen.

I tillegg til det faglige programmet, og aktivitetene som foregår i møtesenteret, kan konferansedeltakerne oppdatere seg på det siste innen teknologi, tjenester og utstyr ved å besøke den 1500 kvm store utstillingen, der et femtitalls utstillere bli å finne under konferansen.

Ikke sikret dere standplass ennå? Det er fortsatt noen få ledige plasser igjen - mer info og booking her

- Årets utstilling blir rekordstor, og jeg gleder meg til å se hva de ulike virksomhetene viser frem, sier Jens Måge, fagrådgiver i Avfall Norge og leder av juryen som skal avgjøre hvilken stand som skal få Utstillerprisen 2023.

- Mange bruker mye tid og ressurser på standen sin, og da er det hyggelig kunne berømme innsatsen med en pris, sier Måge.

Utstillerprisen blir utdelt under festmiddagen onsdag 6. september.

Alles vant i fjor

I fjor var det Alles som vant utstillerprisen. Juryen trakk frem at standen ga et tydelig budskap om hvem bedriften er og hva de driver med, og at de gjorde det med humor og kreativitet. Videre trakk juryen frem bruken av gamle paller og sorteringsmerker som positiv, og berømmet personalet på standen for sin imøtekommenhet overfor besøkende.

Kontakt oss

Jens Måge

Fagrådgiver
Avfall Norge
Ansvar: Bioavfall, tekstiler, biologisk behandling
Telefon:  92292262

Relaterte artikler

Se flere nyheter