Anbefaler ikke navnebytte i år

Det har vært gjennomført tre medlemsundersøkelser i forbindelse med forslag om navneendring. På bakgrunn av resultatene av undersøkelsene og at gjeldende strategiperiode nærmer seg slutten, anbefaler styret at det ikke tas stilling til et navnebytte ved årets generalforsamling.

Av: Sara Wilsgaard | Publisert: 7. juni 2021

På ekstraordinær generalforsamling høsten 2020 informerte styret om arbeidet med et mulig navnebytte og skisserte at et forslag til nytt navn kunne legges frem på neste ordinære generalforsamling.

På bakgrunn av dette har styret jobbet med ulike alternativer til dagens navn og våren 2021 er det gjennomført 3 medlemsundersøkelser angående navnebytte for Avfall Norge.

Etter en runde med ulike navneforslag fra et eksternt byrå, forslag fra medlemmene og andre interessenter, samt fra administrasjonen, landet styret på følgende alternativer:

  • Gjenvinningsbransjen
  • Gjenvinnerne
  • Redivi
  • Beholde navnet Avfall Norge

På bakgrunn av resultatet av undersøkelsene og at gjeldende strategiperiode (2018-2022) nærmer seg slutten, anbefaler styret at det ikke gjennomføres et navnebytte nå. Det foreslås i stedet at styret får i oppdrag får gjennomføre en strategiprosess i 2022 som også omfatter en revidering av vedtektene og vurdering av navn.

Saken skal behandles på ordinær generalforsamling 15. juni.

Kontakt oss

Cecilie Lind

Administrerende direktør
Avfall Norge
Ansvar: Administrerende direktør
Telefon:  90110116

Relaterte artikler

Se flere nyheter

Se flere nyheter