Lukk søk

Velkommen til Biokraft, Inobric og Smart Recycling

Vi ønsker Biokraft AS, Inobric AB og Smart Recycling velkommen som nye medlemmer i Avfall Norge.
Av: Cecilie Lind | Publisert: 8. november 2017

BIOKRAFT AS

Biokraft AS ble etablert i 2009 av gründere som delte en visjon og et brennende ønske om å skape et nytt industriselskap med fokus på gjennvinning av ressurser og produksjon av fornybart biogass drivstoff.

Biokraft AS bygger for tiden verdens største fabrikk for produksjon av flytende biogass (LBG) på Skogn i Nord-Trøndelag. Anlegget skal produsere 12,5 millioner Nm3/år biogass fra avfall fra oppdrettsindustrien og Norske Skogs papirfabrikk på Skogn. Gassproduksjonen starter tidlig i 2018.

- Biokraft AS har valgt å bli medlem i Avfall Norge fordi vi ser at organisasjonen har bidratt til å gi biogass en stemme i den offentlige debatten i Norge. Dette er en rolle som vi tror vil bli enda viktigere i årene som kommer. Som snart Norges største biogassprodusent er medlemskap i Avfall Norge et naturlig valg for oss, sier, Johannes Fjell Hojem, Manager, Commercial & Public Relations

Les mer om Biokraft AS her.INOBRIC AB

Inobric jobber med å planlegge system for avfallsug og matavfall i tillegg til innovasjon og kunnskapsutvikling.

Inobric AB har idag to store oppdrag innen strategisk planlegging av avfallssug, i to av Europas støste byutviklingsprosjekt.

Det ene er i Barkarbystaden i Järfälla kommune. Det planlegges 20 000 leiliheter i samme område, og alle skal ha avfallsug. Det andre heter Norra Djurgårdsstaden i Stockholm kommune, hvor ca 16 000 leiligheter skal ha avfallssug.   Utover avfallssug i tre fraksjoner så planlegges et separat avfallssug for matavfall, som Inobric også er involvert i.

I Nacka kommune, gjør de nå en forstudie for å bygge 14 000 leiligheter i sentrum. 

Til sammen arbeider Inobric med planlegging av avfallsug for over 50 000 leiligheter i bare Storstockholm.

Det som gjør Inobric unik i konsulentbransjen er at deres lange erfaring fra bransjen som leverandør, og med innovasjon som tyngdepunkt. 

Les mer om Inobric her.

SMART RECYCLING

Smart Recycling tilbyr markedets mest effektive systemer for optimering av tømming av containere for gjenvinning. Smart Recycling sine kunder sparer CO2, penger og får fornøyde kunder som aldri møter fulle containere.

- Vi vill gå med i Avfall Norge då vi anser att det är bästa plattformen och nätverket för företag, kommuner och individer som är intresserade att flytta fram positionerna inom smarta gröna lösningar för avfallshantering i Norge, sier Anders Hermanson, CEO

Les mer om Smart Recycling her.