Velkommen til Norgem

Avfall Norge ønsker Norgem velkommen som nytt medlem.

Av: Avfall Norge | Publisert: 28. august 2019

- Norgem opplever at gjenvinningsbransjen i stadig større grad investerer i våre type systemer til sine maskiner. Av den grunn har vi funnet det hensiktsmessig å bli medlem i Avfall Norge, slik at vi kommer «tettere» på denne bransjen og bedre se og forstå behovene, sier Glenn Mellegaard, daglig leder av Norgem AS.

Leverandører av automatiske brannslukkesystemer

Norgem fokuserer på brann og sikkerhetssystemer for maskiner og kjøretøy samt varslingssystemer for bygg under oppføring, eller under rehabilitering. Selskapet importerer varer direkte fra produsent, distribuerer og serverer det norske markedet med installasjon og service. Hovedkontoret ligger på Skedsmokorset som dekker hele landet sammen med partnere fordelt rundt om i Norge.

- Brann i en anleggsmaskin er utfordrende og kan ha alvorlige konsekvenser. Vi er derfor svært stolte av å være leverandører av sikkerhetssystemer til maskinimportører og entreprenører, forteller Glenn Mellegard, daglig leder av Norgem AS.

Norgem sitt slagord er «Trygge verdier» som innebærer å sikre mennesker, miljø og materielle verdier. Systemene Norgem leverer er med å reduserer risiko, ved å slukke brann og varsle slik at mennesker kan evakueres.

- Vi er veldig fornøyd med å få Norgem inn som nye medlemmer av Avfall Norge. Dette er med på å forsterke det arbeidet vi gjør med å rette fokus på brannsikkerhet, forteller Nancy Strand, administrerende direktør i Avfall Norge.

Kontakt oss

Silje Marie Rosenlund

Leder medlem og marked
Avfall Norge
Ansvar: Medlemverving- og oppfølging. Avfall Norges årskonferanse, arrangement. Prosjekter: REdu og tekstil
Telefon:  47179706

Relaterte artikler

Se flere nyheter

Se flere nyheter