Velkommen til Onsite Security

Avfall Norge ønsker Onsite Security velkommen som nytt medlem.

Av: Avfall Norge | Publisert: 24. mai 2019

- Som en aktør innen sikkerhetsløsninger opp mot ulike avfall og gjenvinningsselskaper, var det et naturlig valg for oss å bli medlem av Avfall Norge. Vi ønsker å lære mer om de ulike utfordringene som bransjen måtte ha og sammen finne en felles løsning på problemene, forteller Jomar Thoresen, sikkerhetsrådgiver hos Onsite Security.

Om Onsite Security

Onsite Security et gründer selskap som utvikler, selger og drifter smarte sikkerhetsløsninger innen brannsikring og områdeovervåkning, basert på utnyttelse av moderne sensorteknologi i stedet for bemanningsløsninger. Onsite Security har siden 2012 hatt spesiell fokus på å utvikle løsninger for avfalls- og gjenvinningsbransjen.

Alle løsninger er tilknyttet en bemannet vaktsentral som mottar alarmer når avvik skjer ute hos kunder. Vaktsentraloperatørene ser hva som foregår og kan aksjonere via fjernstyringer og snakke til personer ute på lokasjonene uavhengig av hvor de måtte befinne seg. Dette er med på å bidra til en mer miljøvennlige og effektive løsning.

Grønt Vakthold

Onsite Security representerer det grønne skiftet gjennom konseptet Grønt Vakthold. Det vil si et vakthold uten utslipp siden det ikke blir kjørt en eneste km med bil for å se etter avvik. Onsite Security er tilstede virtuelt når ting skjer og kan avverge uønskede hendelser som f.eks. brann via fjernslukking.

- Vi er veldig fornøyd med å få Onsite Security inn som nye medlemmer i Avfall Norge. Deres arbeid med sikkerhetsløsninger innen brannsikring og områdeovervåkning er noe som berører alle aktører i vår bransje. Da er det ekstra viktig at vi øker kunnskapen rundt disse områdene, sier Nancy Strand, administrerende direktør i Avfall Norge.

Relaterte artikler

Se flere nyheter

Se flere nyheter