Velkommen til Reknes

Avfall Norge ønsker Reknes velkommen som nytt medlem.

Av: Avfall Norge | Publisert: 27. mai 2019

- Avfall Norge er en sentral bransjeaktør som blant annet bidrar til kompetanseutvikling, nettverksbygging og skaper viktige møtearenaer også for leverandørindustrien. Reknes samarbeider tett med aktører innen miljø- og gjenvinning, for på den måten sikre at selskapet også i fremtiden vil være premissleverandør for moderne og effektive digitale løsninger til bransjen. Da er det viktig å være tilstede på denne arenaen, sier Runar Oseberg Grøtting, administrerende direktør i Reknes.

Leverandør av IT-løsninger

Reknes har i snart 30 år vært leverandør av IT-løsninger mot miljø - og gjenvinningsbransjen. Formålet er å kunne bidra til automatisering og kvalitetssikring av små og store virksomheters forretningsprosesser (ERP).

- Reknes har særlig stort fokus på digitalisering innen virksomhetsområder som gjenvinningsstasjon, mottak, container, energigjenvinning, renovasjon, returselskap og transport. Våre løsninger videreutvikles stadig, og vi ser med stor optimisme på fremtiden, avslutter Runar Oseberg Grøtting, administrerende direktør i Reknes.

- Vi er veldig fornøyd med å få Reknes inn som nye medlemmer av Avfall Norge. Dette er med på å forsterke det arbeidet vi gjør med å representere hele bransjen, forteller Nancy Strand, administrerende direktør i Avfall Norge.

Du møter dem på Årskonferansen

Hvis du vil vite mer om Reknes kan du finne dem på stand nr: 124, 125, 126, 165, 166 og 167 på Avfall Norges Årskonferanse. Mer informasjon om Reknes finner du på deres hjemmeside: https://www.reknes.no/

Relaterte artikler

Se flere nyheter

Se flere nyheter