Møt noen av innlederne til Digitaliseringseminaret 10. mars

Årets Digitaliseringsseminar nærmer seg med stormskritt, nå er det bare en uke startskuddet. EU’s miljøbyrå har i sin rapport pekt på at avansert digital teknologi kan spille en avgjørende rolle i å gjøre avfalls- og gjenvinningsbransjen mer sirkulær og bærekraftig. Men hva betyr det at vi skal bli digitale og hvordan kan vi gjøre dette? Vi har satt sammen et bredt program for å svare på dette.

Av: Håkon Bratland | Publisert: 2. mars 2021 | Fagområde: Digitalisering

Silvija Seres

Silvija har studert informatikk ved Universitet i Oslo og har en PhD fra University of Oxford innen matematikk, blant annet. Hennes siste bok “staten og dataen” ble skrevet som et samarbeid med åpne innspill fra internett. Hun vil snakke om hvorfor vi må henge med og hva det faktisk innebærer av valgmuligheter - for oss og bransjen.

Anders Waage Nilsen

Anders er en seriegründer der siste selskap er et kjent navn i bransjen, nemlig WasteIQ. Fra før av har han jobber som journalist, skrevet bøker, musiker, startet festivaler og et magasin. Det er med andre ord en kreativ mann som skal fortelle om Industri 4.0 og betydningen den har for bransjen. Og om du var i tvil om det er rett mann for jobben, så er det verdt å nevne at han også har skrevet læreboken innen emnet sammen med Antonis Mavropoulos, tidligere president I ISWA.

Eirik Andreassen

Eirik jobber i Digital Norway og er ansvarlig for omstilling og regionale partnere. Digital Norway jobber for å digitaliserer næringslivet i Norge og har blant annet startet Toppindustrisenteret og jobber aktivt for at det norske næringslivet skal få ta del i den datadrevne økonomien. Eirik vet altså mye om hvor digitale vi er og hva som er mulige, gode og naturlige neste skritt på veien mot et mer digitalisert samfunn.

Anders Bryhni og Anne Marthine Rustad

Anders og Anne jobber hos SINTEF med Artificial intelligence og machine learning - to begreper og teknologier som er populære for tiden og som helt sikkert blir viktige i framtiden. Men hva er det egentlig, hva brukes det til i dag og hvordan kan det hjelpe bransjen? SINTEF har gjennomført flere prosjekter for avfallsbransjen, og vil fortelle og avmystifisere dette for oss.

Dette er kun noen av innlederne du møter, i tillegg blir det parallellsesjoner med presentasjon av medlemmer og leverandører samt utstillinger der du kan komme i direkte kontakt med leverandører og andre aktuelle.

Har du husket å melde deg på? Utnytt gjerne grupperabatten som inntreffer etter fem reserverte billetter. Om du er interessert i å stille som sponsor eller delta som utstiller. Send mail til Håkon.

Kontakt oss

Håkon Bratland

Fagrådgiver
Avfall Norge
Ansvar: Innsamling, sortering og materialgjenvinning
Telefon:  97578502

Relaterte artikler

Se flere nyheter

Se flere nyheter