The World Circular Economy Forum 2021

13.-15. september arrangeres The World Circular Economy Forum 2021 (WCEF) digitalt ifra Canada. Som en del av programmet 15. september har Nordic Innovation en egen workshop.

Av: Marie Hesselberg Simonsen | Publisert: 10. september 2021

Fra mandag 13. september til onsdag 15. september arrangeres The World Circular Economy Forum 2021 online ifra Canada. Årets fokus er på hvilke systemendringer eller "game changers" som må til for å få en overgang til den sirkulære økonomien. WCEF samler bredriftledere, beslutningstakere og eksperter fra hele verden i dette tre dager lange eventet, som er gratis å delta på for alle.

Hovedprogrammet foregår de to første dagene, mens det er samarbeidsorganisasjoner som står for programmet 15. september. Siden det arrangeres i Canada vil programmet 13. og 14. september foregå fra kl. 15.00 til 23.00 norsk tid. WCEF kan skilte med over 50 foredragsholdere fordelt på seks ulike økter over disse to dagene.

15. september har Nordic Innovation en egen workshop som del av WCEF. Tools to go Circular - Nordic Circular Economy Playbook Workshop varer fra kl. 14:00-14:45 og omhandler hvilke metoder som kan brukes av selskaper for å legge om fra en linjær til en sirkulær økonomi, basert på The Nordic Circular Economy Playbook. Også dette arrangementet er gratis å delta på.

Relaterte artikler

Se flere nyheter