Velkommen til Eco-Nor

Avfall Norge ønsker Eco-Nor velkommen som nytt medlem.

Av: Avfall Norge | Publisert: 23. mai 2019

- Som en aktør innen avfalls- og gjenvinningsbransjen var det et naturlig valg for oss å skulle bli medlem av Avfall Norge, sier Charles Petersen, daglig leder av Eco-Nor.

Totalleverandør av utstyr til avfallshåndtering

Eco-Nor er et grunderselskap som ble etablert i 2017 av Charles Petersen og har sitt hovedsete i Drammen. Eco-Nor er totalleverandør av ulike avfallshåndteringsløsninger, og leverer blant annet sekker, stativer, containere, emballasjepresser og komprimatorer til ulike aktører. De hjelper også sine kunder med faglig råd, prosjektering av avfallsrom, og reduksjon av kostnader med avfallshåndtering. Eco-Nor har som visjon å kunne hjelpe bedrifter i å spare miljøet ved å unngå unødvendig maskinbytte.

Pay it forward

Eco-Nor ønsker å gi tilbake til samfunnet og oppfordrer gjerne flere i bransjen til det samme. En viktig målsetting er å kunne gi minimum 1% av årlig omsetningen til en god sak, blant annet til kreftforeningen. Eco-Nor er en godkjent støttespiller av kreftforeningen og har gjennom ulike prosjekter gitt bidrag til blå sløyfe og rosa sløyfe aksjonen.

- Vi er veldig fornøyd med å få Eco-Nor inn som nye medlemmer av Avfall Norge. Dette er med på å forsterke det arbeidet vi gjør med å samle hele bransjen, sier Nancy Strand, administrerende direktør i Avfall Norge.

Relaterte artikler

Se flere nyheter

Se flere nyheter