Velkommen til Norwaste

Avfall Norge ønsker Norwaste velkommen som nytt medlem.

Av: Avfall Norge | Publisert: 26. september 2019

Norwaste er et nyoppstartet rådgivningsselskap som leverer rådgivningstjenester innen avfall og gjenvinning både nasjonalt og globalt. Gründerne Henrik Lystad og Bjørn Kopstad har begge vært i sentrale posisjoner i avfalls- og gjenvinningsbransjen i flere tiår. Henrik Lystad som fagrådgiver og fagdirektør i Avfall Norge i 16 år, mens Bjørn Kopstad har 18 år med ulike lederroller i Norsk Gjenvinning før han startet nyhetsbrevet Insider.

- Det er vel få som kjenner Avfall Norge så godt fra innsiden, som jeg, sier Henrik Lystad, daglig leder i Norwaste. - Samtidig er det å være medlem mer enn bare en gest til tidligere kollegaer. Norwaste ønsker som et nystartet konsulentselskap å være en del av den voksende avfalls- og gjenvinningsbransjen. Mitt utgangspunkt er at Norwaste kan ha nytte av den kompetansen og det nettverket som Avfall Norge representerer. Blant annet har vi allerede hatt god glede av REdu-prosjektet, hvor vi har fått to studenter som har jobbet med oss i sommer, avslutter Henrik Lystad, daglig leder i Norwaste.

- Vi er veldig fornøyd med å få Norwaste inn som nye medlemmer av Avfall Norge. Selv om selskapet er nytt er det bestående av mye god kompetanse og lang kjennskap til bransjen. Denne erfaringen gjør at de har mye å bidra med og utfyller eksisterende kompetansetilbud i bransjen, forteller Nancy Strand, administrerende direktør i Avfall Norge.

Kontakt oss

Silje Marie Rosenlund

Leder medlem og marked
Avfall Norge
Ansvar: Medlemverving- og oppfølging. Avfall Norges årskonferanse, arrangement. Prosjekter: REdu og tekstil
Telefon:  47179706

Relaterte artikler

Se flere nyheter

Se flere nyheter