Arskonferansen 2024 banner mobile

Velkommen til Westgaard

Isak D. Westgaard AS leverer totalløsninger innen miljøhåndtering og containertransport for næringsavfall i Midt-Norge. De tar seg av alt fra transport til endelig sluttbehandling, i tillegg til bulktransport.

Avfall Norge ønsker selskapet velkommen som nytt medlem.

Av: Avfall Norge | Publisert: 10. januar 2023


Isak D. Westgaard AS har som visjon å være være Midt-Norges beste leverandør av bulktransport og levere markedets høyeste materialgjenvinningsgrad av næringsavfall.

- Den største miljøpåvirkningen vi har er gjennom å sikre høyest mulig gjenvinning av det avfallet som kommer inn til vår bedrift. Videre optimalisere og risikovurdere alle produksjonsprosesser slik at en unngår mulige utslipp, forteller daglig leder, Øystein Lie.

- Hos oss er det viktig med påfyll av kunnskap slik at vi kan tilby bærekraftige løsninger, og være en del av det grønne skiftet. Vi er fremoverlente og ikke redd for å foreslå nye måter å løse eller forbedre ting på, sier Lie.

Westgaard er opptatt av at alle ansatte skal gjennom god opplæring slik at de kan sikre riktige beslutninger for å ivareta miljøet. Dette gjøres blant annet gjennom kontinuerlig kjøreopplæring.

- Gjennom våre produkter og løsninger skal vi påvirke våre kunder til ha en høy sorteringsgrad og gjenvinningsgrad av avfall, forteller Lie.

Tidlig ute

Isak D. Westgaard AS innførte obligatorisk utsortering av matavfall allerede i 2018 til tross for at dette først har trådt i kraft i 2023.

- Vi ønsket å være i forkant. Obligatorisk utsortering er bra for miljøet og bidra til at vi oppfyller bindende EU-mål, avslutter Øystein Lie.

Om Westgaard

Hovedkontor i Stjørdal

Har 55 ansatte

Aktiviteter:
Bulktransport
Behandling av avfall

Kontaktperson:
Daglig leder Øystein Lie
oystein.lie@westgaard.no

Mer informasjon:
https://westgaard.no/

Relaterte artikler

Se flere nyheter

Se flere nyheter