God mottakelse for nytt kurs

Avfall Norge ba i fjor om innspill til nye kurs for medlemmene. Som et resultat ble et kurs om lukt og luktutfordringer arrangert i februar 2024.

Av: Stine Thorp | Publisert: 19. februar 2024

Kurset Lukt og luktutfordringer ble arrangert i samarbeid med Norwaste, og foregikk i Sirkulærhubben i Avfall Norges lokaler i Oslo.

Vil ha flere forslag til nye kurs

Det kom forslag om at Avfall Norge skulle holde et kurs om luktutfordringer både fra statsforvaltere og flere medlemmer i Avfall Norge. Norwaste utviklet det faglige innholdet, og både det og kursholdere fikk svært gode tilbakemeldinger.

- Det er viktig for oss å tilby våre medlemmer relevante og aktuelle kurs i Sirkulærhubben. Avfall Norge har i alle år tilbudt ulike kurs, men når vi nå har egne lokaler å arrangere i kan vi tilby langt flere kurs enn tidligere, sier Dag Oliver, som er Leder Sirkulærhub og Partnerskap.

- Kurset om lukthåndtering er noe flere av våre medlemmer har etterspurt. Og det er ekstra gøy at vi kunne arrangere det i samarbeid med et av våre medlemmer, Norwaste, som har sterk kompetanse på området. Vi ser at interessen er såpass stor at dette er et kurs vi kommer til å arrangere jevnlig, og vi planlegger allerede høstens utgave, sier Oliver.

Avfall Norge tar gjerne flere innspill til nye kurs fra medlemmene. Send inn forslag til oss her post@avfallnorge.no.

Vår fagavdeling vil sammen med arrangementskomiteen vurdere alle innsendte forslag.

Kontakt oss

Dag Oliver

Leder SirkulærHub & Partnerskap
Avfall Norge
Ansvar: Årskonferansen, Sirkulærhubben og organisasjonens samarbeidspartnere
Telefon:  99099533

Relaterte artikler

Se flere nyheter