Velkommen til Fieldata AS

Avfall Norge ønsker Fieldata velkommen som nytt medlem.

Av: Sara Wilsgaard | Publisert: 5. april 2019

- Fieldata ønsker å komme tettere på avfallsaktørene og holde oss oppdatert på hva som skjer i bransjen. Det var da et naturlig valg for oss å bli medlem av Avfall Norge, sier Trond Inge Halten, daglig leder hos Fieldata.

Leverer logistikksystemer med sanntidsinformasjon

Fieldata AS tilbyr kommuner, interkommunale og private avfallsselskaper ulike teknologiske løsninger som skal bidra til å effektivisere og høyne kvaliteten på renovasjonstjenestene.

- Vi effektiviserer hverdagen for kjøreledere, sjåfører, salg, kjørekontorer og kunder via vårt feltverktøy, sporingssystem, tømmekalendere og online betalingssystem for gjenvinningsstasjoner, forteller Trond Inge Halte, daglig leder hos Fieldata.

Nytt navn i 2018

Fieldata har levert programvare og konsulenttjenester til avfallsbransjen siden 2004. Norsk Navigasjon Renovasjon AS og Software Innovasjon FoU AS fusjonerte høsten 2018 og tok navnet Fieldata AS.

- Vi er veldig fornøyd med å få Fieldata inn som nye medlemmer av Avfall Norge. Dette er med på å styrke det arbeidet vi gjør opp mot kommunale og private aktører i bransjen. Både mot husholdninger og næring, forteller Nancy Strand, administrerende direktør i Avfall Norge.

Kontakt oss

Silje Marie Rosenlund

Leder medlem og marked
Avfall Norge
Ansvar: Medlemverving- og oppfølging. Avfall Norges årskonferanse, arrangement. Prosjekter: REdu og tekstil
Telefon:  47179706

Relaterte artikler

Se flere nyheter

Se flere nyheter