Vi søker klesdesignere!

Kreative og sykyndige studenter trengs til å lage konferansebekledning til Avfall Norge.

Av: Stine Thorp | Publisert: 5. mai 2022

- Det er klart vi ikke kan stille i splitter nye konferanseklær på Årskonferansen når temaet er en bærekraftig fremtid, og overforbruk av tekstiler en av hovedutfordringene, sier Jens Måge, som er fagrådgiver i Avfall Norge og prosjektleder i Tekstil 2025.

Dermed søker Avfall Norge to bachelor- eller masterstudenter med kompetanse og interesse for redesign og omsøm som vil ta på seg jobben med å lage konferansebekledning av brukte tekstiler.

Oppdraget er å lage et konsept som reflekterer konferansens tema, med kjennetegn som skiller seg ut i mengden slik at det er lett å gjenkjenne de 14 ansatte fra Avfall Norge som skal være til stede under Årskonferansen 6.-8. september på X Meeting Point på Hellerudsletta.

Ikke kjøpt billett ennå? Det fikser du her!

Uniformene skal settes sammen av klær de ansatte allerede har i klesskapet, tekstiler som studentene får tak i hos våre medlemmer Fretex, UFF, Kirkens Nødhjelp, Fileks eller NLM Miljø, eller andre brukte tekstiler.

Kult med redesign

- Det blåser en redesign-vind over landet, og stadig flere unge driver med omsøm av klær. Ta for eksempel festdrakt-prosjektet til Fæbrik. Jeg tror vi vil se mange flotte festdrakter sydd av gamle tekstiler på 17. mai i år, sier Måge.

- Vi håper dette oppdraget frister kreative og sykyndige studenter. Det blir spennende å se hva slags bekledning de to studentene lager til oss, sier Måge.

Se stillingsannonsen her

Kontakt oss

Jens Måge

Fagrådgiver
Avfall Norge
Ansvar: Bioavfall, tekstiler, biologisk behandling
Telefon:  92292262

Relaterte artikler

Se flere nyheter