Arskonferansen 2024 banner mobile

Nyheter

Nyheter om bransjen, rammevilkår og Avfall Norge.

Nye krav til avfallshåndtering i Danmark

Publisert: 5. september 2022 | Av: Stine Thorp

Strengere avfallstilsyn, tekstilinnsamling fra 1.juli 2023 og pristak på renovasjonsgebyrer er noen av punktene som er vedtatt.

Dette betyr åpenhetsloven for din virksomhet

Publisert: 1. september 2022 | Av: Stine Thorp

Den nye åpenhetsloven trådte i kraft 1. juli 2022. Har dere full oversikt over hva den innebærer og krever? Få svar ved å se vårt webinar.

Driftige og detaljorienterte på deponitreff

Publisert: 29. august 2022 | Av: Stine Thorp

Et førtitalls “deponifolk” deltok på Avfall Norges første driftsseminar deponi. - Det er både nyttig og viktig at fagfolk møtes og deler erfaringer, sier Nancy Strand i Avfall Norge.

Her er finalistene til Kommunikasjonsprisen 2022

Publisert: 26. august 2022 | Av: Stine Thorp

Asker kommune Ombruk ved Anja Østerli, Linda Gåserud Fornes, driftstekniker IVAR, og LOOP Miljøskole er valgt ut som finalister til prisen, som deles ut på Årskonferansen i september.

Årskonferansen er fullbooket

Publisert: 24. august 2022 | Av: Stine Thorp

- Vi gleder oss til endelig å kunne samle bransjen igjen, sier Kåre Fostervold, konstituert administrerende direktør i Avfall Norge.

Kan vi resirkulere oss til et grønt skifte?

Publisert: 22. august 2022 | Av: Stine Thorp

Under Arendalsuka 2022 inviterte Avfall Norge og Bellona til debatt om kritiske råvarer som vi vil trenge enda mer av når verden skal gjennom en grønn omstilling. Hvordan skal vi klare å resirkulere mest ...

Shit in, shit out - hvem kan fjerne forbruksfella?

Publisert: 22. august 2022 | Av: Stine Thorp

Under Arendalsuka 2022 inviterte Avfall Norge til debatt om overforbruk, "drittprodukter", avfallsmengder og hvem som har ansvaret for å snu trenden - forbrukerne, produsentene eller politikerne? Se debatten i opptak her