Nyheter

Nyheter om bransjen, rammevilkår og Avfall Norge.

Bli med på Høstmøtet 2022

Publisert: 10. oktober 2022 | Av: Stine Thorp

Vi inviterer bransjens daglige ledere og hovedkontakter til foredrag og diskusjoner om brann og forsikring, bærekraftsrapportering, nye utsorteringskrav, produsentansvarsordninger og Avfall Norges nye strategi.

Velkommen til Norscan Partners

Publisert: 4. oktober 2022 | Av: Avfall Norge

Avfall Norge ønsker Norscan Partners AS velkommen som nytt medlem. Norscan er et rådgivingsselskap som bistår eiere, styrer og ledere med forretningsutvikling.

Straks klart for nordisk kampanje om EE-avfall

Publisert: 3. oktober 2022 | Av: Stine Thorp

10.-16. oktober arrangerer innsamlingsbransjen for elektronikk og batterier i Sverige, Norge og Danmark sin årlige kampanje med fokus på resirkulering av EE-avfall. Vi oppfordrer andre relevante aktører til å bli med.

- Kampen mot marin forsøpling starter på land, og helt lokalt

Publisert: 30. september 2022 | Av: Stine Thorp

Programdirektør i CLOCC, Sigve Ånderå, understreket betydningen av å involvere lokale krefter da han fortalte om CLOCCs arbeid for å etablere avfallshåndtering i Indonesia og India til deltakerne på ISWAs globale avfallskonferanse.

Velkommen til Grønn Vekst

Publisert: 27. september 2022 | Av: Avfall Norge

Avfall Norge ønsker Grønn Vekst velkommen som nytt medlem. Grønn Vekst jobber for å resirkulere og tilbakeføre organiske ressurser til jord for å skape ny vekst.

Velkommen til Containergruppen

Publisert: 26. september 2022 | Av: Avfall Norge

Avfall Norge ønsker Containergruppen Norge AS velkommen som nytt medlem. Containergruppen Norge er en totalleverandør av utstyr til avfall- og gjenvinning, anlegg -og transport, entreprenører, landbruk, offshore, offentlig sektor, og privat varehandel, lager og ...